אני חושב שכל עוד מישהו מבין את היחידות, סדרי גודל, והמושגים הוא יכול לקרוא את הגרף. אני לא נותן חשיבות לגרפים מסוג זה מכיוון שהם פשוט מראים מה שיש בהרצות ומציגים את אותו המידע בצורה שאני לא בטוח שהיא יותר נוחה. דבר שני זה המודל האמריקאי הוא פשוט נחות מהמודלים האירופאים. יש הטוענים שהמודל האמריקאי יש לו נטייה לחזות אירועים לטווח הארוך, אך אני חושש שמדובר על מצב של "תפסת מרובה לא תפסת" עם 4 הרצות ביום, 30 חברי אנסמבל פתוחים לפומבי, והרצת קונטרול הוא זורק את כל האופציות האפשריות.
ספציפית הגרף הזה מראה את סטיית גובה הלחץ כפונקציה של הלחץ וקו האורך (שאני משער שה0 הוא על גריניץ למרות שעם האמריקאים אי אפשר לדעת). זאת אומרת, כמה הלחץ בגובה מסוים סוטה מהלחץ הממוצע באותו הגובה עבור כל ההמיספרה הצפונית. הגרף נכון לטווח של ה28 לנובמבר עד ה2 לדצמבר. מכיוון שאין ציר זמן אני חושב שהגרף מראה מיצוע. אני די בטוח ש"xz wave activity flux" זה פרמטר, תנאי שהם מכניסים שקשור לשטף דרך מישור xz, פרוסות במקביל לקוי האורך, והחצים בגלל שהם ניצבים לאותו מישור מראים את שטף הגלים דרכו.
אני חושב שהבחור קורא לזה "וורטקס מתוח" כי ישנם מקטעים צרים וארוכים של לחץ גבוה או נמוך משמעותית שמתורגמים מקצה האטמוספרה ועד הקרקע. האטמוספרה תראאה כמו רכבת הרים עם ירידות גדולות לצד עליות. לא יצא לי להתעניין בגרפים רבים מסוג זה אז אין לי אינדקציה.
- הוספת תגובה מהירה